• 3D етикета - HTL:3D
3D етикета - HTL:3D 3D етикета - HTL:3D 3D етикета - HTL:3D
3D етикета
модел - HTL:3D
HAUMING е водечка компанија која прави 3D трансфер на топлина за ткаенини.
Можеме да го прилагодиме печатениот висок квалитет на 3D пренос на топлина.Прилагодена графика и текст може да се направи.Време на производство е 14-20 дена.
Спецификации на производот:
1.Печатени:Печатете многу слоеви за да добиете 3D ефект.
2.Мувла:Ние правиме мувла од посакуваната форма за намалување на 3D материјалот.
3.Дебелина:Може да варира помеѓу 0.3~0.5мм.
4.Постои различна дебелина за избор.
5.Има добра отпорност на миење и не-Пукање.
Уште повеќе прашања,Добредојдовте на нашата веб:Http://Www.Hauming.Com.Tw/
Ти благодарам
Enquiry Now
производи Листа