• Обоен рефлективен филм - SU09R
Обоен рефлективен филм
модел - SU09R
Материјалот на рефлексниот филм од виножитото е транспарентен,Така што со печатење на различни бои,Ќе бидат презентирани различни рефлексивни бои.Подлабоките бои за печатење се,Толку поочигледно ќе бидат ефектите од рефлексија.Тоа најчесто се користи во слободно време носи и чевли.Ако имате проблем,Можете да не контактирате,Нашиот телефонски број е 886-2-26818851,Или посетете ја нашата веб-страница(Http://Www.Hauming.Com.Tw).
Enquiry Now
производи Листа