• Пренос на топлината на стадото - HTL:FL
Пренос на топлината на стадото - HTL:FL Пренос на топлината на стадото - HTL:FL Пренос на топлината на стадото - HTL:FL Пренос на топлината на стадото - HTL:FL Пренос на топлината на стадото - HTL:FL
Пренос на топлината на стадото
модел - HTL:FL
HAUMING е водечка компанија која ги прави стадата пренос на топлина за облека.Тоа најчесто се користело во спортска облека,Дете и жени’Облека.Дебелината на стадата може да биде 0.6мм,0.8мм,1мм.
Печатен пренос на стадо,Вилата на стадата се меки и имаат три-Димензионален ефект визуелно.Прилагодените печатени јатки може да се користат за светло или темно или било обоени t-Кошули.Има добра отпорност на миење и не-Пукање.Уште повеќе прашања,Добредојде на нашата веб-страница:Http://Www.Hauming.Com.Tw/Или контактирајте не.
Enquiry Now
производи Листа