• Рефлектирачка ткаенина - RP:01
Рефлектирачка ткаенина - RP:01 Рефлектирачка ткаенина - RP:01 Рефлектирачка ткаенина - RP:01 Рефлектирачка ткаенина - RP:01 Рефлектирачка ткаенина - RP:01 Рефлектирачка ткаенина - RP:01 Рефлектирачка ткаенина - RP:01 Рефлектирачка ткаенина - RP:01 Рефлектирачка ткаенина - RP:01
Рефлектирачка ткаенина
модел - RP:01
HAUMING е водечка компанија која снабдува рефлексивни цевки.Рефлексивна лента за цевки(Без кабел)Најчесто се користи во спортска облека,Пораби на рабовите на облеката.
Функција на производот:
1.Изработено од ткаенина.
2.Погоден за модата:Облечен,торби,Чевли.
3.Висока видливост рефлексивни цевки,Работ.
Уште повеќе прашања,Добредојдовте на нашата веб:Http://Www.Hauming.Com.Tw/Или контактирајте не.
Enquiry Now
производи Листа