• Топол леплив лепак - MN:1209G
Топол леплив лепак
модел - MN:1209G
Ова топло лепило лепак е специјално се користи во обложена ткаенина,Тоа е подобро да се измијат издржливоста на овој тип на ткаенина.Се употребува во етикетата за фолија за пренос на топлина која се пренесува на облека.Таа има добра отпорност на миење на 60 степени и може да се мие 30 пати.Нашата компанија од нарачки(Прилагодено),Цитати,Бесплатен,Фабричка продукција,Пратка,Повратни информации од клиентите.Hauming компанијата може да ги користи овие онлајн веб-сајтови за контрола на процесот на синџирот на снабдување,И снабдување со кориснички услуги,Непосредна реакција од онлајн сервисот за корисници од Skype,Фејсбук и повеќе социјална мрежа.
Enquiry Now
производи Листа