• ПЕТ филм - PET:1128AK、PET:510
ПЕТ филм
модел - PET:1128AK、PET:510
Нашиот ПЕТ филм има два вида на топли и ладни врсници,Типот на ладно пир е ПЕТ-510 и ПЕТ-1128AK.Тоа’S погоден за вода-Базирано и мрсно мастило.Овој PET филм, исто така, може да се користи за печатење на CMYK печатење и автоматски екран-Машини за печатење.Нашата компанија од нарачки(Прилагодено),Цитати,Бесплатен,Фабричка продукција,Пратка,Повратни информации од клиентите.Hauming компанијата може да ги користи овие онлајн веб-сајтови за контрола на процесот на синџирот на снабдување,И снабдување со кориснички услуги,Непосредна реакција од онлајн сервисот за корисници од Skype,Фејсбук и повеќе социјална мрежа.
Enquiry Now
производи Листа