• ПЕТ филмови - PET:330
ПЕТ филмови
модел - PET:330
Основниот материјал за екранот-Печатење,Дебелината е 75μИли 100μ,И растворувач-Базирано печатарско мастило,Постојат два вида топла и ладна пер.Типот на жешкиот колега е ПЕТ-330.Тоа‘S погоден за вода-Базирано и мрсно мастило.Овој ПЕТ филм, исто така, може да се користи за печатење на CMYK печатење,И на автоматски екран-Машини за печатење,Боите ќе бидат многу светли и заситени.
Enquiry Now
производи Листа