• Екран печатени топлински трансфери - HTL:SP
Екран печатени топлински трансфери
модел - HTL:SP
HAUMING е водечка компанија која прави печатени преноси за топлина за облека.Обичен екран-Печатена ознака за пренос на топлина,Најчесто се користи во етикети со големина или логоа.Може да се сече на парчиња,Или стави на ролни.Етикета за пренос на ролни може да се користи во автоматска топлина-Прес машини,Зголемување на ефикасноста на топлина-Притискање.
Нашите производи&Amp;Сервис вклучува:
1.Има добра отпорност на миење и може да се мие 30 пати на 60 степени.
2.Лого:Офсет печатење/Печатење на екран/Печатење на топлина.
3.Големина/Боја:Според клиентите'Барања.
Обезбеди најдобар квалитет,Навремена испорака,разумна цена.Добредојдовте во вашата посета и истрага.Ти благодарам!
Enquiry Now
производи Листа