• Транспарентен рефлективен филм - SU0002B
Транспарентен рефлективен филм
модел - SU0002B
Рефлексивниот материјал е транспарентен,Така што со печатење на различни бои,Ќе бидат презентирани различни рефлексивни бои.Овој материјал е 100~150 кандела.
Карактеристики на производот:
1.Површината на SU0002B е посветла од SU0001B.
2.Има добра отпорност на миење и може да се мие 30 пати на 60 степени.
Enquiry Now
производи Листа